Khamis, 30 Disember 2010

Macam mana nak tau anda gay ke tak.... (test je ni)

As-salam.... Salam satu harimau malaya..... heee... ngah berkobar-kobar lagi ngan kemenangan terbaik sepanjang zaman oleh anak-anak harimau muda... bukan anak ikan tau... heee... ok... arini cacing nak share entry ni ngan korang.. tentang macam mana nak tau korang ni gay ke tak.... tapi ni just tuk fun je k.... benda ni cacing dapat dari facebook... tapi lupe lak nak save backlink dia... harap cik kuasa ju-on tak la singgah kat blog cacing ni... ok tanpa membuang masa macam penyikong indonesia tu, jom kite layan kat bawah ni.... zazzzz......


Test ni seswai tuk kaum adam je... tapi ni tuk melawak je tau... Don't take to seriously... just joke dikala kite ngah bergembira dek kemenangan MALAYSIA membaham INDONESIA....

Tadi cacing ada la baca paper... katanya si sotong tiruan (indonesia kan terkenal ngan barang tiruan) nama dia ape tah.... sebodoh rakyatnya yang tak bertamadun la kan.... dia cakap, sotong tu pilih indonesia sebagai juara AFF.... Alahai rakyat indonesia.... mana la negara ko tak abih-abih dilanda munasibah@bencana, percaya sangat ngan benda mengarut.... 

Harap rakyat indonesia ni lebih bertamadun la lepas ni, selepas terpaksa menelan najis mereka sendiri setelah puas dilemparkan ke MALAYSIA punya pasukan.... Cacing ni peminat fanatik gak tau.... So, mendingan bapak-bapak dan ibu-ibu serta pihak media kat indonesia yang telah membuat pelbagai tuduhan dan makian, silalah meminta maaf pada pasukan Malaysia ya..... Indon Pundek Indon..... ha... geram la ni......

Sekian... Wassalam..... 

(maaf sekiranya terdapat ayat-ayat yang agak kurang bertamadun sebab aku ni geram dari tadi lagi... nasib baik tempat aku tengok bola tadi takde orang indon..... kalo tak nahas aku maki dorang)

3 ulasan:

Yatt Muhammad berkata...

terbaikla cacing..hehehe

SyafiQ Bleszynski berkata...

hahaha...aku kompem normal..yeaayy

p/s : oii, lame ko tak lawat blog aku cacing???.. haahah

teema chan berkata...

cacing nye jari cemane pulak yea ? huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...