Sabtu, 23 April 2011

Jenis-Jenis Rambut dan Maksud disebaliknya

1) RAMBUT LURUS
bijak, seorang yang happy, bergaya, cemburu,dan pandai dalam menguruskan sesuatu tanpa pertolongan

2) RAMBUT KERINTING TEBAL
kurang bijak, degil, cemburu kuat, romantic,banyak pergaulan dan susah dalam menyelesaikan masalah diri, tidak suka termenung

3) RAMBUT KERINTING NEGRO
bijak, ego, cemburu buta, romantic, memilih dan mudah mengamuk bila susah hendak selesaikan masalah

4) RAMBUT IKAL MAYANG
bijak, berfikir sebelum melakukan sesuatu,berfikiran terbuka, banyak pergaulan, dan mudah memaaf kan seseorang dengan kesilapan lalu.

5) RAMBUT HALUS/LEMBUT
bijak sangat, memilih, pemaaf, manja, tegas dan cepat melakukan perkerjaan dengan bersungguh-sungguh.

6) RAMBUT SIKIT
bijak, sentiasa berfikiran negatif pada seseorang, ego dan pandai membuka perniagaan walaupun kecil.

7) RAMBUT PERANG
kurang bijak, berfikiran terbuka, pemaaf, sosial dan bijak lari daripada masalah.

8) RAMBUT TEBAL
bijak, degil, cemburu, romantic, kasar, banyak kawan dan pandai mengambil hati seseorang.

9) RAMBUT KUSUT
sangat bijak, berfikiran terbuka, banyak pergaulan, garang, susah nak memaafkan seseorang, dan pandai dalam mengurusan sesuatu tanpa pertolongan.
p/s: malas sikat rambut

10) RAMBUT BERUBAN
kurang bijak, suka termenung, sosial sikit,berfikiran terbuka dan pandai selesaikan masalah diri

11)TIADA RAMBUT
macam mana nak kate ye....kesian

12) RAMBUT WARNA KEMERAH-MERAHAN ATAU KEHIJAU HIJAUAN
itu rambut orang utan… hahahhaha…. Tak pun kat umah dia, air karat…. Hahahahha…. Just kidding

20 ulasan:

499 berkata...

rambut kemearah-merahan@ kehijau-hijauan mcm same je dgn ko adi...aahahha

Alin berkata...

hahah. kesian yg botak. hahahah

saya YANA berkata...

erk.. haha.. cam ada 2 jenis di situ yang sama cam Yana... cam ne?.. haha..

nUr _ atiQah berkata...

haha..
ada gak ka org rambut warna cam tu?
kehijau2an..
aneh2..haha^^~

Miss Eiza berkata...

ha ah , ade la sama jugak..hikhik

Miss Eiza berkata...

ha ah , ade la sama jugak..hikhik

safra berkata...

TIADA RAMBUT
macam mana nak kate ye....kesian

hahah!!! yg ni paling xtahu nk kata apa..

Nana Liyana berkata...

hahaha part 12 mmg x bleh blahh :P

Shiela Latif berkata...

gelak guling guling :D

teddyuna berkata...

hehe .. sy rmbut nipis dan lurus... haha lawakla fakta ni.. tepat skali

Farien berkata...

hahaa... rambut hijau........... =)

Ummu Khaulah berkata...

saye patern rambut rambutan..

takde pun dalam list ni, cacing ;(
btw, singgah dan follow cacing ..

jemput la datang korek tanah kat blog awak pulok ye cacing..

blog budak baru cam awok ni perlukan sokongan cacing gitu~

ceeewahh ! ayat bodek .. ;P

http://olahasz.blogspot.com

moh, kite gegor je ;)

anne jasmine berkata...

hahahaha... abih omputih tue smua rmbut perang.. kurang bijak la ea?? hua2

Shida Radzuan berkata...

shida rambut lurus lah! wee wittt =P

C.M.A @ CikMoonAdnan berkata...

11)TIADA RAMBUT
macam mana nak kate ye....kesian

*kesian tau..huhu

afuan shah berkata...

wooohaa!!tabole tesalah komen ni..kang kantoi semua org org!!hahaha

apik pehe berkata...

hahha..kalo rambut dah sikat..tapi masih kusut..dikira no9 jugak ker?hahha

muhammad iqbal hakimi bin tahir berkata...

rambut aku nak kata tebal tak tebal..nipis tak nipis..hehe..

kalau awal bulan jadi pendek sebab p gunting..

mungkin sifat aku bercampur2..keh3

Izzaty Ishak berkata...

Suka dengan statement muhammad iqbal nih.

HAHA

CahayaCintaIlahi berkata...

yup btul tu btul tu .. hehehe
nak share bole? ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...