Rabu, 12 Januari 2011

AKSI PANAS... 18SX... MOHON MAAF JIKALAU INI MENGGANGU..

As-salam... Hei!! What's up brader and sistas kat luar sana... Cacing doakan semuanya sihat2 belaka... Kali ni cacing nak kongsi ngan korang gambar panas tahun 2011 yang berjaya cacing tangkap semasa sambutan tahun baru yang lepas..

Cacing tak tau nak cakap ape lah... Hanya Allah yang mampu menghukum perbuatan ini... Cacing tangkap gambar ni pun secara kebetulan.. Tak sangka lak dapat gambar panas ni... ape-ape pun, kalo korang nak tengok gak cacing harap korang bersedia dari segi mental dan rohani... pada yang tengok kat umah tu, cacing mohon tuk korang tengok sorok-sorok supaya ibubapa anda tak lah mengesyaki ape-ape perbuatan yang songsang...

Dan bagi kaum hawa, sila lah amik pengajaran dari gambar ini... Jangan mudah percaya pada pasangan masing-masing (couple in love terutamanya) Harap korang menjaga mahkota tu dan beri hanya pada yang layak. Dan lagi satu, korang jangan ingat cacing ni PERVERT tau... Cacing bubuh gambar ni hanyalah tuk berkongsi sahaja...

So, sebelum pape terjadi kat blog cacing ni, cacing nak minta maaf sangat-sangat pada semua yang melihat gambar ni... pada yang terluka cacing minta maaf dari lubuk hati yang paling dalam..
-
-
-
-
-
--
-
-
-
-
-
-
-
-
--
-
-

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
5
4
3
2
1



19 ulasan:

Belalang Hijau berkata...

mak aih melampau lucah gambar nih!
hahaha

dayah SnoW Heuka berkata...

ada ke?? hahaha -_-"

da[Y]un berkata...

huh..mmg panas walau berkipas ni..hehe

ieMa ackLes berkata...

giler panas punya gambar..

Atsuko Ichirou berkata...

air cond plezz...
tgah panas nih!!

aqeyLs berkata...

hot3!!:D

Tuan Penasihat berkata...

ahh kecewanya aku...
huhuhuhu....

odah + one = odahone berkata...

peh! its getting hot in here...

mohd zhafri berkata...

lu bikin gua panas der....

taliff berkata...

aku pulak yang panas....wahahahahaha

CahayaCintaIlahi berkata...

adehhh..
tertipU lagi.....
jaatnya kamU jaatnya kamuuu
ecewhhh tetibe nak nyanyi
lagu stacy hehe ;)

eVy-D-YaNa berkata...

panas gak la! :P


Talk of A Soul

deem berkata...

huh...memang panas betullah gambar ni.kalo berendam kat laut china selatan pun tak hilang lagi panasnya ni...huh!!

n!da berkata...

panass panasss..
ade yg nk kene korekkan idong gune garpu nih.. ohoho

hAwA berkata...

mmg panas hati gue dibueknye tp rase syukur sebab memang blog cacing ni masih suci. lol

Nana Liyana berkata...

uihhhhh panas3 ! . tolg siramkn air cpatt ! :P

ipa faiza~ berkata...

y tukang bace pon terase panasnyer.. hehe

atiEy_[azHa] berkata...

nak air-cond pleaseeee . hohooo !

Mar berkata...

the hottest,..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...