Isnin, 10 Januari 2011

Cara mengesan kanser ketiak

As-salam u'll... Moga semakin sihat la sekarang kan... Al-maklum lah, sekarang kan musim hujan (area johor) So cacing harap korang semua menjaga kesihatan lebih sikit la... Ngumate cacing dah kena demam... Harap-harap cacing tak berjangkit sekali... Maaf lah, Sekarang ni cacing jadi jarang on9 lak kat blog ni... Facebook apetah lagi... Harap-harap lah menjadikan si zakalolo(tak tau nak eja sebenarnya) tu tutup facebook ni... hehehhehe..... 

Ok kali ni cacing nak kongsi satu cara tuk korang mengesan kot-kot korang ada kanser ketiak ke... Jangan memain tau... Ketiak pun ada kanser... Ni Cik Ainaa la yang cakap... teman meng'ia'kan aje... heeee...... Al-maklum lah, tak suka baca paper... Kalo buka tenet je ngadap blog buruk ni... tak pun ngadap facebook tu..... Ok... Pape pun jom kita tengok teknik ni.....
-
-
-
-
--
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

TADAAA!!! NI LAH CARA TUK MENGESAN KANSER KETIAK...... HAHAHAHHAHAHAH


 kredit to : http://kahkahkah.mnazman.com

8 ulasan:

~eZmALiZa~ berkata...

ape la sengal sgt org puteh nie...mcm org gile jer cium ketiak org...termasuk bulu ketiak kat idong tu, haaa...bersin seminggu.... :))))))

Nana Liyana berkata...

ingatkn apa ! eeee kurang asam gulai btul ! hahahaha :P

hAwA berkata...

what the...? kesian doktor tu...

CahayaCintaIlahi berkata...

adeh..ngat btOl2 ade kanser ketiak td
eden tertipu upenyee tettttt.. ngeee

n!da berkata...

hahha. ini bukan kajian peluh lelaki memberi ketenangan kpd pompwan ke? hohoho

- zuriey - berkata...

hahha..ingat caner la tadi

tice sha berkata...

addeh...sengalnyer

kun berkata...

yeark !! huhuhu..

oh. hai cacing. da lupe nak kasi salam tgk ketiak mcam smpi cni jek bau ketiak tu.uhuk.. ;p;p;p

[salam kenal dari kun dah jadi kodok hehe..;p]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...