Ahad, 23 Januari 2011

JOM SANTAI BERSAMA ABG BEN

As-salam... Apa habaq semua warga blog di Malaysia ni..... Harap semuanya sihat-sihat belaka dari segi mental dan rohani juga jasmani..... opppsss merapu lak dah aku ni.... OK... Entry kali ni dibuat sebab dengan bangganya ada gak yang meminati header cacing... Peminat itu ialah Kak Nina Juliana... sedapkan nama tu... Tapi bagi semua pemuda di luar sana, sory.... Dia telah dimiliki... hahahaha..... Ni lak Blog dia TERATAK BONDA.

Cacing telah ditag oleh beliau sebab beliau suka tengok header cacing ni... Benda ni telah di war-war kan oleh saudara Ben Ashaari..... kompem korang kenalkan... Benda ni berakhir pada jam 5.00 petang ini.... hohoho.... Kira cacing terlambat la ni..... takpe-takpe ada lagi 5jam..... sempat lagi ni...... jom kita mula kan....


  1. Header Abg Ben dah ada..... Tu kat atas tu....
  2. Tajuk pun dah buat..... Tapi cacing linkkan gambar tu terus ke segmen Abg Ben... Cara baru ni... heee... Sape nak join, klik gambar tu...
  3. Kalo korang nak tau, header ni cacing buat sendiri lah... kalo suruh orang takut tak memenuhi kehendak cacing... So lebih baik buat sendiri.. lagi best... leh tambah-tambah mana yang boleh..
  4. Perisian yang cacing guna adalah Photoscape... Lagi satu gambar ni cacing amik time kat DESARU.. Tetiba lak dapat idea nak wat macam ni... =)
  5. Sebenarnya header ni tak la membawa maksud ape-ape... Jangan korang pikir yang header ni leh senang-senang nak dipijak walaupun ada kaki tu... Nanti korang lak yang kena pijak.. heee..... cacing buat ni sebab tetiba nampak cantik kan... lebih kepada semulajadi... heee....
  6. Cacing amik masa nak buat header ni just dalam sejam je... ape pun nak tambah kan,.... nama dah ada... just bagi tukar jadi warna macam tu je..
  7. Haaaaa..... yang ni paling best... Cacing paling minat tgk header MIZA YUSOF...Siap ada ladybird gitu... hehehhehehe
  8. tinggalkan entry korang punya link kat ruangan ini..... dah buat....

~adioste~

6 ulasan:

Nina Juliana berkata...

huhuhu.. siap ada tentang saya lagikk.. terima kasih byk.. btw.. header tu memang simbolik.. keep it up..

Lulu caldina berkata...

jom santai..good luck untuk header tu yer

Encik Blogger berkata...

haha.. style.. kalu ko cari cacing bebyk.. letak kt situ.. Perghh... Hehehe

CahayaCintaIlahi berkata...

gudluck cacing ;)

kiera'sakura berkata...

kreatif header tue

Sunah Mohammad berkata...

datang jenguk header~~

jom ke blog saya~

I Love YOU Lah! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...