Jumaat, 28 Januari 2011

TIPS KHAS BUAT SEMUA WANITA YANG SINGLE =)


As-salam..... Selamat Pagi Malaysia... Selamat Pagi Buta.... heee..... Harap semua blogger-blogger sihat-sihat belaka.... Pada yang tengah berazam nak jadikan satu pack(boroiiiiiii) kepada 6pack.... sila lah teruskan azam anda... Cacing memang dah ada 6pack dah.... Tak caya??? Tak caya sudah, nama hang bedah hidung mu sebelah..... (terpaksa reconstruction pepatah ni sebab kalo yang sebenarnya lucah sikit.... sikit jela.... heee)

Ok... Malam yang mulia ni, cacing 1st nak ucap selamat bersukan pada yang dah berkahwin tu.... yang tak kawin tu paham ke ape yang cacing nak cakap??? Kompem tak paham kan.... Kalo tak paham, jgn tanya ape benda sukan tengah-tengah malam jumaat ni.... Nak jadi gatai menghela na..... Yang keduanya, cacing nak kongsi satu KAEDAH MENJAWAB bagi kaum hawa yang single-mingle ni... Cacing pun single gak... hehehhehehe...... 

Cacing setuju sangat pada gegadis yang kat luar sana yang sentiasa menjual mahal... Bukan jual minyak masak, atau jual popia mahupun kuih karipap... Tapi menjual mahal dengan erti kata lain, TAK GEDIX, JAGA TATASUSILA & yang PALING PENTING, JANGAN MUDAH CAIR DENGAN KATA-KATA SEORANG JEJAKA...  =) Kalo ada sesape yang blogger yang gedix-gedix ni, meh cacing ajar macam mana nak jual mahal.... Jom kite layan Kaedah menjawab kat bawah ni......






5 ulasan:

eszol berkata...

i loled hard

CahayaCintaIlahi berkata...

hehehee taips yg bergune la cacing khas untuk cahaya yg single ni ooppsss hehe btol2.. kekadang kene ar juai mahai sikit hehe..neway tanx sharing huhu ;)

nina syakina berkata...

I pon single u... huhu

Encik Blogger berkata...

hehehe.. mmg style jwpn die..

! Nurida Ardy berkata...

i loooikeee this entry...so helpful!! iyer! ~_^*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...