Ahad, 27 Mac 2011

Apa maksud 600 bagi anda?

As-salam you'll muslim... And very good day for all of u out there. So what's up today? It's Good or bad day? Hope everyday are a good days for us.... Ha, macam mana? Ok tak dengan bahasa omputih cacing? Harap semua paham la.. Kalo tak paham korang leh copy ayat tu dan paste kan pada Google translate...

Orite, cacing nak buat entry ni pendek-pendek je ( hope so.... ) So, pada tajuk tu cacing dah buat satu pertanyaan pada semua visitor kat sini. Apa maksud 600 bagi anda? Mesti setiap satu dari kawan-kawan semua ada maksud tersendiri di balik nombor ini.... Tak kira lah gaji anda bernilai RM600... Ataupun anda ada 600 biji guli.. tentu ada sahaja maksud 600 bagi anda.

Bagi cacing, nombor ini adalah merujuk kepada follower baru cacing yang sudi mengikut perkembangan entry-entry cacing. Ribuan terima kasih cacing ucapkan kepada SOLO MOLO. Blog ini adalah kepunyaan saudara Solo Molo(cacing tak tau lak nama sebenar dia) Encik Solo ni bukan lah solo pun.. Dia dah ada yang empunya.Pasangan dia... fuhhhh...... Memang comel. Memang secocok dengan Encik solo ni.. For my first impression, encik solo ni sangat mudah untuk berkawan, dan sangat sempoi. Kebanyakan entry beliau berkisar mengenai kehidupan beliau.. Entry ringkas tapi best. Kekadang cacing datang kat blog dia ni jadi silent reader. Maaf ye Encik solo. heeee..... Jadi semua kengkawan cacing, mari lah sertai Encik solo molo ni.. Semoga ikatan ukhwah kita sesama blogger akan terus terjalin... Insyaallah... kat bawah ni sedikit gambaran pada blog dia.. kalo nak tahu lebih lanjut klik kat sini ===> SOLO MOLO

7 ulasan:

apik pehe berkata...

wahhh..tahniah cacing..hebak lah geng lidi nih..hehe

Belalang Hijau berkata...

tahniah bro kerana dah mempunyai 600 follower...

review itu tentu akan membuat rakan blogger cacing rasa lebih d hargai!

:)

solo molo berkata...

tQ...tQ...tQ...
terharu nie...

sicomot-comel berkata...

wah,,cing tahniah la eh ^^

smoga hepi2 je blogging tuh..

jgn lupe aku taw ! ^^

wannurfazrini berkata...

tahniah cacing ! teruskan berblogging! yeahhhhh :D

Zairie Husin berkata...

taniah..! teruskan berblog :D

saya YANA berkata...

maksud 600 pada Yana ialah.. nombor yang ratus2.. haha...
tahniah2 suda 600.. bertambah kemajuan ye Cacing..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...