Selasa, 1 Mac 2011

Ini Entry Pantas!!!

As-Salam semua... Cacing harap semua sihat sejahtera.... Entry ni cacing nak minta maaf pada semua kengkawan cacing sebab tak sempat nak melawat blog korang yang sempoi-sempi tu.... semua adalah gara-gara:

  1. Broadband MAXIS yang macam haram J.....
  2. Wifi kat tempat cacing belajar ni pun macam Haram J....
  3. Kekangan waktu bagi cacing tuk membuka web page korang disebabkan sebab no1 dan no2 itu tadi....

Disebabkan perkara-perkara diatas, cacing rasa nak maki hamun je MAXIS broadband ni... Geram nak mampus.....Budus macam budu....... k lah.... Cacing Chow dulu.... Akhir kata, Cacing minta maaf sangat-sangat.. Nanti bila semua dah kembali normal, cacing akan teruskan aktiviti cacing terjah korang semua!

4 ulasan:

CahayaCintaIlahi berkata...

oh patutlah lama senyap je takpe2.. take ur tyme ;)

cik chocomint berkata...

berukban mmg harem sikit...xkire la maxis ke,clcom ke,dg ke..huhu..sbr ea :)

saya YANA berkata...

takpe2..
Yana paham..
haha....

! Nurida Ardy berkata...

sila pki stemex wifi..'pasti kehidupan anda akan berubah'..huhukhuk...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...