Sabtu, 28 Mei 2011

Bruce Lee sebenarnya dari Perak

 As-salam tuk semua kengkawan cacing kat blog tercinta ini. orite kali ni cacing bukan nak kongsi tips atau cerita apa-apa. Tapi just nak tunjuk je badan yang sihat. hahahahha... yang pasti ini bukan badan cacing lah. badan cacing lagi berketul-ketul dari yanng ini. heeee

Bisep yang besar idaman gegadis.. hahahahha
Identiti mamat ini dirahsiakan atas sebab-sebab populariti. Dia ni tak mau nanti ramai gegadis terkejar-kejar sebab tgk badan lelaki ni... hohohoho..... Al-Maklum la... Dia sudah bertunang.. opsss... terlepas lak.

Ini lah yang dikatakan minat. bermula dengan minat melihat seorang pakar seni mempertahankan diri, terus dia nak buat badan macam tu. Anda semu mesti tahu kan Bruce Lee. Pada lelaki yang tak tau tu baik pergi ke thailand dan buat pembedahan jantina. Buat malu lelaki je kalo tak kenal bruce lee.. ala yang dalam lawannya ada sound theme yang berbunyi " haiyaaaaaaaaaa".... hahahahhaha

Bukaan dada yang bidang.. bukan dada ayam ok...
badan Bruce Lee 100% otot.. Tiada lemak..
Dia ni sebenarnya abg cacing. nama dia Bro Beluncas... hahahahahhahahah.... Dia ni dulu badan tak la bagak macam ni. Tapi sejak minat tengok Bruce Lee ni, terus dia main besi. Abih gak duit dia perabih tuk memenuhi minat dia ni. Bak kata orang, kalo dah minat, semua sanggup dipertaruhkan. Tapi jangann risau, dia tak pertaruhkan maruah dia.. itu yang penting.. hehehehhe.. Kalo kat kat luar negara ada Bruce Lee... Ni cacing persembahkan Berus Cap li..... hahahahahha....

Sekarang ni dia dalam proses pembinaan lagi otot-otot dia. Tak salah cacing dah dekat setengah tahun la Bro Beluncas ni buat kerja-kerja mengangkat besi ni. Petang tadi baru beli lagi 5kilo besi. Dia kata " cacing, aku angkat 21.5 kilo ni pun tak rasa pape". Pergh... bongkak abih... hahahahhah.....

Cacing tak buleh nak buat, cik ainaa kata tak mau yang berketul2.. dia nak yang berbukit-bukit je.. hahahah.... Tapi tak kisahlah berbukit atau berketul, janji KESIHATAN HARUS DIJAGA. Apa-apa pun kita buat, kesihatan sangat perlu dijaga. Sebab kalo tak sihat macam mana nak buat keja. Pada yang bekerja, jaga lah kesihatan sebab kesihatan anda tu lah yang sebenarnya dipertaruhkan dalam bekerja. Kalo dah sakit tentu-tentu lah tak boleh nak bekerjakan. Itu masa barulah si bos mula nak pecat orang je.

Oleh yang demikian, mesej utama cacing kali ini, JAGALAH KESIHATAN ANDA.



Ha nampak seketul tu.. Ada bran??


Badan cacing 60% nak sama macam ni... hahahahha.... Dalam mimpi...

3 ulasan:

berita sengsasi berkata...

yg pasti berus gigi ada dimana2 ok..

akubersamaCahya berkata...

tak semua kut gegadis minat lelaki badan berketul2 ^^v

chegu abbas berkata...

tu setset katang tu....hihihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...