Jumaat, 26 Ogos 2011

6 Jenis Perempuan Yang Selalu Ditipu Oleh LELAKI | anda yang mana?

1)wanita yang mudah percaya pada lelaki

perempuan ni satu je kelemahan dia.cepat jatuh cinta.bila dah sayang tuh, semua benda yang laki tu cakap dia percaya.
bayangkanlah gaji boyfriend dia RM1000 je sebulan.tapi,boleh plak beli cincin mahal untuk pompuan.bila tanya mana dapat duit,dia cakap dah lama duit tu dia simpan.ok fine =).tapi, pompuan ni cepat percaya.100 % percaya.erk.kalau wan dengar,wan cakap,nampak benor nipunya.

2)wanita yang 'terdesak' nak kahwin

biasanya wanita yang lanjut usia.ye lah sibok cari rezeki sampaikan lupa nak kahwin.mak ayah kat kampung dah bising dah sebab jiran-jiran duk ngumpat anak dia andartu.pergh.memang pressure kan.
akibat nak tutup mulut jiran yang cibai mamcam cili api tak cukup pedas tuh,pakai sapu je mana-mana lelaki.ops memang silap besar kalau dapat laki yang kerja kikis duit je =(

3)wanita 'sosial'

wanita jenis cam ni yang suka gi kelab malam,disko,parti liar apa semua tuh memang mangsa utama laki la.motif pergi tempat cam tuh,for sure la kau nak dedahkan segala bagai.tak de maknanya kau nak cakap kau berhibur. silap haribulan pengsan sebab terminum pil tidur dalam air ,pastu dara lobos =(

4)wanita yang tidak pentingkan ilmu

ini bukan pasal soal kau ada ijazah ke tak,ini soal kau pandai tak jaga diri kau.tak guna ada ijazah kelas pertama ke hapa ke,tapi diri kau macam mainan lelaki.hari ni orang lain,esok orang lain.aish.

kalau yang dah bersuami tu,at least ada ilmu bila suami pukul ke apa ke.tahu nak mengadu kat sapa.ini tak sebab sayang suami sanggup kena pukul.memang bodoh.serius.

5)wanita yang minat lelaki kerana faktor fizikal

wanita jenis macam ni memang saja cari nahas.kau ingat dia hensem,kacak,bergaya, dia boleh buat kau bahagia?ops silap besar. orang macam tu kadang-kadang action je lebih tapi habuk pon tak de.

baik kau cai lelaki yang dalamannya ok dari ko tengok sifat fizikal dia yang hensem tak tahan lama.dah tua nanti celah mana hensemnya.berkedut jugak muka tuh.

6)wanita yang sabar tak bertempat.


sama macam kat atas,terlampau sayang lelaki,sanggup kepala kena pijak dengan laki tuh.huh,tak perlu la nak jadi mithali sangat,kaalu dah kena dera tuh pandai-pandailah bertindak.tak perlu nak action jadi perempuan Melayu terakhir.tak de sape nak calonkan korang jadi.

dah kena dera buatlah aduan,motif sebab sayang laki lebih-lebih tak nak laki malu,korang ingat laki tu kisah ke korang sayang dia ke x.

ok lah,harap pada semua ,jaga diri and elok-elok.jangan jadi mangsa keadaan!! - sumber

7 ulasan:

Izzaty Ishak berkata...

Tak tergolong rasanya :D

Lalalalalala

- zuriey - berkata...

betul3.. so perempuan sila berhati2 dengan lelaki ye

LadyBird berkata...

rasanya xde dalam senarai..

naDdysha berkata...

cacing, funny hehe anda buat saya tergelak :) kali ni saya percaya hehe ;)

cik fyza berkata...

lelaki...

kadang2 byk ragam dan jenis. Macam tu jugak perempuan. Tapi kadang cinta tu boleh buat kita jadi buta dan alpa hingga tak tahu beza apa yg palsu dan apa yg nyata

cik pulau berkata...

errrr..
moga dijauhkan dari sume ni..amin,,

Qaseh dalia adelia berkata...

xde dlm list heee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...