Ahad, 26 September 2010

Candid Camera Contest

Salam..... Bertemu lagi kite kat cini... kali ni cacing terasa gatal tangan nak join contest Candid Camera Contest ni..... Contest ni sukemakan yang tag cacing.... Tapi rasanya dah dekat beberapa hari lah... ni je baru ada kesempatan... Moh te tengok ape yang gambar bakal cacing persembahkan.....

(Sticky Mode Sampai 29 September 2010.. Scroll Down Untuk Entri Baru..)



Syarat-syaratnya :-

1) Terbuka kepada semua bloggers...
2) Wajib folo blog aku....nnt korang gak senang dapat info Contest ni... DONE
3) Up-load gambar Candid yang korang rase paling menarik...Xkesahlah gambar korang sendiri ke.. family ke... aweks ke... kawan2 ke... janji Candid... 1 gambar sahaja.... DONE
4) Letak Banner Contest ni kat slidebar blog korang.. DONE
5) Tag 5 orang kawan korang.. biar meriah sikit.... DONE
6) Jangan lupa tinggalkan link korang kat comment post..


hehehe.... ni la kawan ku yang sedang sedap tido kat kelas.. kan dah kena snap... ;-)

Pemenang akan diumumkan pada 1 Oktober 2010
KAWAN2 YANG DITAG


5 ulasan:

Bukan Gadis Comel berkata...

Haha. Kesian kawan cacing. =P

iza berkata...

Salam...

A'a, elok sgt la tu tag aku....thanks..
nah, entry ku dah siap sblum cacing tag lg...

http://azilas.blogspot.com/2010/09/candid-camera-contest.html

tiafazunia berkata...

good luck~ :)


adoi! muke tak boleh blah! haha!

zuhanismohamed berkata...

memang kandid habis ni..hehe..
ada can menang :)

Aimaduddin berkata...

* Keputusan Top 5 Akan Dikeluarkan Pada 1 OKT 2010.. 3 Pemenang Dipilih Berdasarkan Undian Anda (50%)Dan Juri Khas (50%)..

* Undian Dibuka Mulai 1 OKT 2010 Hingga 8 OKT 2010..

* Jgn Lupe Menunaikan Tanggungjawab Anda...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...