Khamis, 9 Disember 2010

*abc* 1st contest

salam semua.. selamat petang... kali ni baru terbuka pintu ati cacing nak join kontest ni... memandangkan ia berkisar tentang makanan, terus buat cacing lapar.... korang nak tgk kesungguhan aku join kontest nikan... tgk bawah ni... siap kira pakai paint tu...

rajin kan aku kira... siap pakai paint tu.. harap2 leh menang... heheh

ni lak banner dia... simple dah menarik... (lapar...)
 Berikut adalah profile si penganjur kontest...


Nama: entah.... tapi kena panggil dia miss ABC (bukan air batu campur @ Adee budak comel)
JAWAPAN PADA CONTEST:83
(SAJA BAGI FONT PALING BESAR... SENANG NAK NAMPAK... HEHEHEH)
Tiga perkataan untuk si gadis : Blog Dia Rock!!

jadi kawan2 kat luar sana tu jom lah kite meramai2 kan lagi penyertaan tuk kontest sedari ABC ni... support dia... pastu suh dia belanja... hehehe... tak rugi pun kalo join.. sedari ni mmg baik ati... penyayang.. pemurah... comel... baik hati... sedap mata memangdang (ha agak2 cukup tak cik ABC saya puji... hehehe)




2 ulasan:

akubersamaCahya berkata...

salam.
tQ for joining.
=)

pujian tak mempengaruhi apa2. ngeh3
i'm follow u back!

honeyvsbee berkata...

gud luck yer cacingku...ahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...