Khamis, 9 Disember 2010

Scarier life ever.... but it still Allah creation =) (part 2)

salam semua.. ape habaq pepagi khamis ni... pada pasangan suami isteri sabar2 na kalo nak tunggu malam... hehehehe.... ha yang tak kawin tu takyah sibuk2 kan diri nak tau ape benda... biar yang dah kawin je tau... hahahahha... ok2 seperti yang cacing janikan semalam, cacing akan bawa kan part 2 dari en3 semalam.. kali ni cacing akan tunjukkan lagi haiwan yang ada dalam air... ni bukan yang area2 jerung tu... ni lagi dalam dari tempat squidward n spongebob tinggal.... jom te tgk...... (sekali macam national geographic da)
ni mama cakap macam orang pakai kasut.... hehehe

ni kalo duk kat akuarium cacing ni best gak ni








Pesanan Cacing: ha amacam.... ada tak agak2 yang boleh korang jadi tak tido malam... dah tengokkan, apalagi jom komen2... ape pendapat korang??

16 ulasan:

ZeM berkata...

benda cam nie d paras laut ke berapa kita boleh jumpa??

Mizz Dayana berkata...

banyak gambar menarek! hehhe

myssmie berkata...

very unique!!

Allah maha besar... encik cacing..gmbr spesis encik xde ke? =p

cacing berkata...

zem> benda ni jauh ke dasar laut.. kadang tu ada pai 5km dari paras laut..

myssmie>> cacing patut ada.. tapi tak mau interprem lebih2... nnti ada orang muak lak.. hehehhe

*azni* berkata...

subhanallah...

Belalang Hijau berkata...

mane spongebob? hee

x silap belalang kedalaman tempat ikan2 nih duduk sampai tiada cahaya.betul ke cacing?

cacing berkata...

belalang>> yup2.. dorang ni kira tinggal kat dalam gelap la.. sebab tu dorang ada cahaya kat bdn dorang sendiri... spongebob waktu tgkp gmbr ni dia g cuti kat langkawi.... heee~~~

iszieylyanziy berkata...

nice pic,,

DATO MUDA NIZAR berkata...

spesis2 mmg payah nk jumpa dngan naked eye..haha....

efyna.pinkladies berkata...

5 comel. :)

zuhanismohamed berkata...

allah maha besar :)

diana berkata...

kaler merah tu obor2 ke??
cantik nye..
macam UFO

SyafiQ Bleszynski berkata...

sungguh unik siot.. sesungguhnya Allah maha besar, maha pencipta..

dak DEBAB berkata...

yg kuning2 tu cm semut?
eh ye ke...semut dalam laut..
huuhu....unik2 kuasa tuhan

hafidzah hafidz berkata...

haaa..pelik2 kan semua haiwan laut kat laut dalam..tapikan, kita suka yang gambar first tu..mmg macam kasut pun..hahak

Omu Rice berkata...

cacing patut letak video sekali...ade yang bercahaya2 macam lampu disko...menarik sangat ciptaan Allah ni...binatang di laut dalam...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...