Rabu, 23 Februari 2011

500 pengikut??? Best ke blog cacing ni??

As-salam... Selamat pagi u'll.... n selamat tengahari sekali kepada yang baca entry ni pada waktu tengahari serta selamat petang dan malam kepada sesape yang baca entry ni petang dan malam.. Kalau yang baca waktu subuh tu korang ucaplah selamat sendiri eh.. Sebab waktu tu cacing dah tido dah pun.. heeee......

Korang cuba tengok cacing punya follower.... 500 dah tu!!!!! Terkezut cacing.... Hampir-hampir nak kencing dalam boxer sebab terlalu terkesima.. Ramai tu.... Adakah ini bermakna cacing punya blog ni best??? Ataupun orang saja-saja nak follow sebab kesian kat cacing.... Ataupun sebab cacing ni comel... hahahhahahahha.... tentulah tidak.... hahahahhaha..... Emmm..... Maknanya cacing kenalah sediakan lebih lagi info-info atau cerita-cerita yang lebih hangat dari biasa... Contohnya seperti "Hantu Kak Limah Kena Kidnapp" ataupun " Cacing diterima berlakon dengan Diana Danielle"... nguah3! perasan dol..... 

Cacing ucapkan beribu-ribuan dan beriban-ribaan kepada semua yang follow cacing... hope korang semua akan terus melawat cacing dan cacing akan cube tuk balas lawatan korang semua memandangkan cacing sibuk dengan last year punya projek. Cacing akan cuba mencuri masa tuk korang semua.. Mana yang cacing sempat komen kat entry tu ok la kan, mana yang tak sempat cacing komen kat shoutout je.. heee.... korang tak marah kan.....

Ok, follower cacing yang ke 500 ni nama dia AZMYRA AZMI. Lahir tahun 1998... Rasanya lah sebab cacing tengok email dia ada no 98... heee...... Dia ni kira budak baru la gak dalam dunia blogging ni... macam cacing la gak... Sweet je budak ni... Macam single je.. sape yang single gak, atau memana duda yang nak jugak, leh la isi borang hantar kat azmyra ni ye... So kawan-kawan cacing kat sini, mari kita jenguk Blog dia. Kita sama-sama memeriahkan blog dia tu... dan kepada adik Azmyra, cacing ada sediakan sesuatu tuk myra.... amik n lekat kat blog myra tu.. heeee......




5 ulasan:

Encik Blogger berkata...

aiseh.. byk tol nih.. congrats

SaYraH WonDerLanD berkata...

500 tu der. banyak kot 500. Congrats Cacing !

CahayaCintaIlahi berkata...

waaahhh congrats mr cacing.. chaiyok2 ekh.. weeeeeeee ;)

cik chocomint berkata...

yeah..congrats cacing :)

fazilah muhamad berkata...

hagak2 lau ak jd follower ko..adiah pe ko nak kasi ak?yg pnting ak x mo cacing tau..hahha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...