Rabu, 16 Februari 2011

Edit Photo Contest

Hai3! bertemu lagi kita... kali ni cacing telah ditagged oleh LIZA. dia tagged cacing tuk kontest yang mengedit2 gambo ni.... tanpa membuang masa jom kite layan kontest ni.... kontest ni di buat oleh CIK YAYA. Kalo nak join tekan nama cik yaya tu..... dah la tomei... geram cacing .. hehehhehe



  1. Polo Blog yaya sudah pun dibuat
  2. letak gambar dia yang tomei n buat entry pun udah... *wink3!
  3. ermmm.... edit gambar pun sudah!!
  4. Gambar sebelum tu macam dah takde... tapi cacing cari gak lah... yang udah diedit mesti lah ada...
  5. ouh.... yang ni cacing edit sendiri.. tarak tipu punya!!
  6. tagged 3 org eh?? buleh2!  
  7. tinggal kan link kat komen si yaya tu... done!
Moh tengok Gambor ape cacing nak taruk.....

ni gambar sebelum edit!
ni gambar lepas cacing edit!!!

dan seterusnya.. manusia yang bertuah untuk ditag adalah : 

4 ulasan:

yaya_lyn berkata...

hey hey bro ! :)
thanks 4 join
heeee.. gudluck meyh

missSenget berkata...

hahhahahahahaha...

gmbr ape laa aku nk letak.. :p

Suhami Ahmad berkata...

Gud luck =)

Cma Shiema berkata...

oke..macih tag..nnti cma uat ye..
gud luck juga..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...