Selasa, 15 Mac 2011

BEN ASHAARI : BLOGGER IKUT NEGERI KELAHIRAN



  • Sila ceritakan latar belakang anda ..

  • Latar belakang cacing eh?? emmmm... sekarang cacing ngah berlatarbelakangkan rumate cacing yang tengah tido nyenyak akibat dari kekurangan tido... heee..... Gurau je... Ok nama cacing yang sebenar adalah Jack sparrow al-betis lu la... heeee..... Gotta cha! Korang tak yah tau la eh nama cacing... Kat sini panggil je cacing k.. Lebih mesra.... heee.... cacing sekarang ni ngah buat Ijazah Sarjana Muda Elektrik. Kira nanti bila abih leh la join team Power rangers.. hahahha.... Katun kegemaran cacing tu.. Cacing ni belajar diikat oleh Yayasan Tenaga Nasional (bukan nak bangga k) So bila bih nanti kena lah keja ngan TNB.. So sape nak dapat bil letrik FREE, kawan ngan cacing baik-baik.. hahahahhahaha..... Cacing ada Family Ceria yang sangat besar. cacing ada sepuluh adik beradik, 1 abang, 3 kakak, dan 5 adik... Kira cacing yang tengah-tengah. Sekarang ni cacing punya hometown kat Hutan melintang PERAK. Jadi pada blogger yang duk area tu kasi Roger-Roger kat cacing. Cacing ni easy going person.. Nak kata peramah tu buleh la... Tapi kalo ada gegadis yang lawo-lawo tu lagi lah cacing jadi hyper peramah.. hahahhahaha..... So, selamat berkenalan pada semua k...

  • Profesion anda sekarang ?

  • Seperti yang cacing cerita kat atas tadi, currently cacing seorang pelajar lagi, dan sampai bila-bila pun cacing pelajar. Cuma pelajar dibumi Allah ni la... Lagi 2bulan cacing grad la... tak sabo teman.

  • Blog favourite anda .. kenapa ?

  • Blog peberet eh?? cacing suka tengok blog Telur di basuh.... Macam-macam ada kat situ.. Lagi kalo nak tau info-info menarik cacing g kat Info gallery... Kalo nak join segmen-segmen ni cacing suka kat blog Abang ben sendiri =)

  • Blog yang anda tak suka nak masuk .. kenapa ?

  • Soalan ni terlalu subjektif (ayat macam bongek) Cacing sebenarnya tak de pun perasaan tak suka ke ape, cuma cacing kurang gemar p kat blog yang terlalu mencerita kan hal percintaan mereka. Ada satu tu dia cerita pasal putus hubungan.. dah la guna ayat pasar gileww.... haish penat cacing nak baca.. contohnya ayat sangat menjadi sangad... ala dik non... eja betul-betul kan lagi cantek..

  • Impian anda terhadap blog anda ..

  • Impian cacing terhadap blog cacing ni adalah supaya Perdana Menteri kita jadi pollower cacing... hahahahhahaha... Angan-angan mat jenin ni... heee... cacing harap, blog cacing ni akan terus maju dan dapat memberi pendapatan sampingan macam blog-blog pemes yang lain..
  • 13 ulasan:

    saya YANA berkata...

    samela .. Yana pon suke telor.. hahha....

    ! Encik Nakal ! berkata...

    bagus la segmen bro ben ni~~sedikit sebanyk kita tahu asal usul blog dan tuan blog itu sendiri~~~

    Fyqa berkata...

    hye org perak !
    salam singgah dri segmen yg sma

    http://fyqafullstop.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-blogger-ikut-negeri.html

    :D

    pRiNCe berkata...

    hye..salam perkenalan ye...
    prince blogger kuala lumpur...
    newbiee lagi...
    kalau sudi lawat la ke blog prince ye...:)

    Dda Ly berkata...

    salam kenal cacing..:)

    meh ke rumah..
    ~ketinggalan zaman~
    keep in touch ye..♥♥♥

    CahayaCintaIlahi berkata...

    cahaya tak pernah masuk segmen2 abg ben ni .. tak reti .. tngok ramai gak blogger yang join ek.. gudluck cacing ;)

    Lulu caldina berkata...

    Wohoo..blogger dari Perak!!...Hi...ngee

    kakyong berkata...

    singgah dari Ipoh



    jemput singgah ke kakyong.com


    n3 terkini kakyong.com
    Penangan sup ayam kampung
    Tutorial : Gobok sliding @ Tab menu accordion

    Kei Seichi berkata...

    salam perkenalan dari orang melaka...
    datang dari belog abg ben...
    jemput la singgah ye...=)

    http://geekzster.blogspot.com/

    Misz Yuyu berkata...

    org Perak ye hihi

    aida4eva berkata...

    geng la kita ni. org perak jugak! :)

    sy follow la geng perak ni. ley g gathering dekat2 perak nanti-nanti kan. hehe. salam perkenalan :)

    jom g rumah aida plak :)

    http://aida4eva.blogspot.com

    Mirull Ibnu Azman berkata...

    org perak! meh la singgah.. hehe

    http://iammorecomplexthanyouthink.blogspot.com/

    Faztee Danisha berkata...

    hye org perak !geng kite
    salam singgah dri segmen yg BEN ni..br nk jnguk

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...