Jumaat, 11 Mac 2011

Sape nak berkenalan dengan Engineer gamuda yang solo??? Solo ke?? heheheh

As-salam peeps.... Harap semua kengkawan cacing sihat-sihat hendaknya... Ha esok dah hari minggu, korang-korang semua dah plan ke nak g mana??? Switzerland ke? aaaaa..... Ipoh Parade ke? emmmm.... Mid-Valley ke? Berdating ke? Tapi kalo nak paling jimat, korang buleh lepak umah, perabih boras mak ayah je... heheheh.... Kalo dapat tido lagi enak kan... Lepas 5hari kena bangun awal pagi... Lgai-lagi yang tinggal kat area KL... 5pagi dah nak kena bangun bersiap nak g opiz.. Tu lah cacing selalu jawab kat member-member, " aku kalo dah keje sok, aku nak keje kat area perak je ni... Biar la takat taraf pekan je... Janji tak kena bangun macam orang gila pepagi bute... heeee"  

Ok, selesai bahagian mukadimah yang sebenarnya takde kaitan dengan tajuk entry cacing kali ni... hahahahha... Segan mak dik... heeee...... Ok, mesti korang semua tertunggu-tunggu kan sape yang nak cacing kenalkan ni... Ala... yang agak-agak tak tertunggu-tunggu tu buat-buat jela... jaga perasan mak ni.... hahahahha.... Dia ni bukanlah seorang Engineer pun.. Tapi bakal Engineer.. Bulan 6 ni dia jadi engineer lah... GAMUDA punya Engineer tau... Jangan memain... HA.. dah ada yang Berkenan ke?? kalo ada tinggal kan no-tepun anda ye.. biar cacing adjust dulu.. heeee.....

Sebenarnya Bakal Engineer Gamuda ni rumate cacing.. Dia baru nak berkecimpung dalam Dunia Blogger. Tapi bersandarkan kepada WIFI UTM yang SANGAT laju ni, post entry dia baru je satu... hahahahhahaha... opsss..... Gelakkan orang lak... heee.... Soli ma..... Semalam kalo korang nak tau, sampai 4pagi cacing tolong dia adjustkan blog dia.. Kalo awal tu, alahai, agaknya korang tengok pun leh tertido...hehehhehe.... Tapi berkat kekretifan (betul ke ejaan ni?) cacing, Blog dia tampak lebih hensem seperti cacing dan lebih sedap mata memandang... hahahha.... aku tersangat lah bongkak harini.. heee..... cacing pening pala nak wat blog dia ni.. banyak songeh... Orang nak tolong pun dah cukup baik.... Tukar hijau kang..(heheheh.... Gurau je...). Belum lagi cacing nak buat header dia.. Cacing tak la pandai atau kretif mana, tapi takat nak buat header tu boleh la... heee.... Bagi menarik sikit dia punya blog.. Takla plain je...

Jadi rakan-rakan cacing semua, meh la kite sama-sama bagi semangat kat dia yang baru bermula dengan Dunia Blogger ni... Dia punya entry yang pertama pun bagus gak dari segi penulisannya... Korang klik sini tuk entry yang pertamanye.... PEREMPUAN PERLUKAN BAHU....  sape nak bahu?? Cacing ada bahu lebih ni.. heee..... Ni lak page home dia... HUMBLE SIDE OF SAM.... Jadi kawan-kawan, mari kite serbu ini mamat yang poyoz... hahahhahahahhaha......


6 ulasan:

Cik Ungu Kamila berkata...

cacing meh promot blog cik ungu boleh ? hahahaha *gurau*

CahayaCintaIlahi berkata...

weeewwiitt nak berkenalan la dgn kawn cacing.. ehem2 hehe

kira kekuri berkata...

okeh boleh lah ni berkwan ngan kwan cacing..heee :D

Nana Liyana berkata...

cacing oh cacing knpe x tido lg ? hehehe

sicomot-comel berkata...

cacing,,,kwn spesis arnab putih xde ke???

bunny nakkan teman hidup jugak..


CEWAHHHH,,ayt xleh blahh..

jom SCC serbu umah kwn cacing tu ^^

toyolkiut berkata...

wah..
bagus nya dpt kawan cm cacing ye..
xpe, pas ia keje nnti ia bg tiket flight free kot mana tau kan..
hehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...