Selasa, 17 Mei 2011

Jom Makan Free Di McDonald | Kupon McChicken

As-salam. Salam satu umat. Apa khabar semua kawan-kawan cacing pada hari ini... Alhamdulillah pada yang sihat sentiasa dan pada yang kurang sihat pi la klinik.. 

Pada hari Rabu, iaitu pada 18hb Mei 2011, cacing nak belanja semua blogger-blogger di Malaysia tuk makan di McDonald secara PERCUMA. Cara dia senang sahaja, korang print kupon bawah ni tak kira warna atau tidak. Kupon valid antara jam 11 pagi hingga 12 tgh/mlm. Sehari sahaja promosi dia.... Dan satu lagi nak print kena besar dari pada ukuran ini = 11.5 cm x 21cm. Kalo kecil dari kupon itu tak jadi valid.

Oleh yang demikian mari kita print kupon ni... Satu kupon tuk satu orang.. Kalo korang bijak g cari mana-mana mcD yang lain, korang tebus.. heeee.....

 Selamat Menjamu Selera!


Untuk maklumat lanjut layari www.macdonalds.com.my

22 ulasan:

saya YANA berkata...

haha... Yana tak pernah makan mc'd kot.. selain mc'flury dia je..

I.N.S.A.N berkata...

ko beli..yg pree bg ak ok...huhu jom esk...!!

Shida Radzuan berkata...

wahhh cacing tlg print tuk shida yer^^

munna berkata...

kak munna nak print lah..esok mmg plan nak ke sana

HAJAR hasan berkata...

huaarrgghhh!! mahu mahu~ saya gilerr kentang McD. wee~ :)

Rozuan Ismail berkata...

mahu =) tapi leceh la nak print.huhu

alif haris berkata...

wah best² .. jom² kasi bankrupt mcD .. HAHAH

Elmoluya WutWut berkata...

tak sanggup dah makan burger Mcd lepas situasi burger kuar ulat.

yana halim berkata...

wokay....nak print utk satu opis....wakaka...

Belalang Hijau berkata...

wah bestnyer,
nak print! nak print!

missh chiorika berkata...

wah .. mcm best jea -.-'

Nens Collection berkata...

wahh..best ni!

lilylala berkata...

alaa nape ari ni je?mcd jommm

diari hati berkata...

bile tarikh expired nyerr?

diari hati berkata...

bile tarikh expired nyerr?

zameermus berkata...

wah sampai kol 12 mlm, sempat ag neh..ehehe

Afuan Shah berkata...

hahahhaha...cacing...serja lah hari ni..
gpun nak diet nih...baek eh cacing ni..even "cacing" sebenarnya xmakan burger...tp kasi kupon free lagi

nazirah berkata...

cacing.. tanx for info ek weeee nak g mcd sat g huhu :)

Cikgu berkata...

tq mr cacing

Qyla berkata...

nak kupon !!

Liyana Zahim berkata...

Bia betik ley print cengitu je?

YOUsoF berkata...

Waduh.. aku terlambat baca da.....


tunggu tahun depan pulak kot..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...