Selasa, 9 Mac 2010

95 degree celcius

Wargh!!!!! Panas gila arini... tak tahan aku.... ops.... assalamaualaikum semua... ape kabor? aku rasa mesti korang cakap tak berapa nak baik sebab panas sangat arini... tak tahan beb.... mengeletar badan aku menahan kepanasan......

emmmmm.... malam kang aku ada test Sains KEjut.... harap2 leh jawab... semua past year paper dah abih aku jawab... sesape yang amik Sains Kejut tu aku doa korang gak leh dapat jawab dengan jayanya.... disebabkan aku dah abih jawab mula la datang En.Malas bin Main..... abih semua facebook aku bukak padahal malam ni nak test.... haish cacing2.... ape nak jadi.... dah2 aku nak chow dulu... wish me luck everyone..... ;]


ni la keadaan meja aku tiap kali exam tiba... sangat semak....

1 ulasan:

aNiSLoVeLygUrLz.... berkata...

cacing..lame tak update blog..malas ea..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...