Rabu, 1 September 2010

Keroncong untuk Fatimah

Assalamualaikum W.B.T buat teman2 aku kat alam siber ni... Eceh dah macam nak wat ceramah agama la pulak.... Ya bertemu lagi kite dalam post yang baru dalam jeda masa yang singkat dari post yang lalu(saja nak bagi tau yang aku ada broadband... hehehe)... Tajuk kat atas tu saja je... Sebenarnya aku nak bagi korang tengok lak ape aku buat kalo time ngah lapar.... Kerja-kerja membaham Pizza hut.... Ni kawan aku la punya  idea tuk bukak kat Pizza... Tapi dia yang belanja... hehehe... mekasih kat piah a.k.a Hanapiah sebab sudi belanja kami ye... ikuti la kisah2 menarik di pizza...

Location : Pizza Larkin (sebelah station bus Larkin)
Time: 8.00 pm (bukak pose makan kurma dulu kat bilik)


Fuh... Akhirnya berjaya gak aku upload gambar2 yang sikit ni.... Haish.... Broadband aku dah sampai limitnya... hahahha.... Sambil2 nak upload gambar ni, aku tengok la cite The Backup Plan... Entah sape yang berlakon... Aku tengok je... Tapi tak la sepenuhnya.... 


so, sehingga bertemu lagi... tata....
adious tara kuta.... =)

1 ulasan:

Awanama berkata...

Il semble que vous soyez un expert dans ce domaine, vos remarques sont tres interessantes, merci.

- Daniel

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...