Ahad, 19 September 2010

Raya-raya oi!! (Part 2) -picture

Salam.... Ape habaq semua? Moga sihat2 belaka la ye.... Lagi2 time raya ni.... Abih berat badan bertambah berganda2... heheheh... Tapi aku tetap maintain... 66-67kg je.... Maintain comel gitu(hahahah... perasan sat) So seperti yang aku janji kan kepada korang2 semua... Ni aku gambar2 aku sepanjang perjalanan aku... Korang usha2 la dulu.... Pape komen la ye =)

Ni la aksesori yang ada kat aku time nak bertolak tu... Banyakkan....
Ni lah LC merah yang aku guna tu... korang tgk meter tu... walaupun kelajuan 100km/jam aku tetap leh amik gambar... =)
Ha kompem korang pelikkan nape tetibe ada beruk2 comel ni... Ni time aku ngan sam lepak kat Bukit Melawati... Ponteng jumaat... hahahah
aksi2 beruk melompat... kalo la ada kamera yang best... mesti lawa...
wa..... Home sweet Home... Jadi homesick la ni... adui.....

1 ulasan:

Atsuko Ichirou berkata...

raye sakan noh...
hahaha...
follow u...jom follow balik...=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...