Jumaat, 22 Oktober 2010

APE???? ORANG NAK BELANJA??? JOM!!!

Salam kengkawan yang sentiasa kelaparan kat luar sana... hehehehe.... Post kali ni cacing nak bagi korang lagi terliur.... baik punya menu cacing cari.... Tapi kali ni cacing di seponser oleh sahabat cacing yang bernama PIAH... kalo korang nak kena belanja gak, korang kawan la dia ye... Pepandai la cari no phonne dia... heheheh.... Jom kite layan gambar kat bawah ni..... yummmmmYummm~!!!!

Ha ni lah tempatnya.... D&C.... delicious and cheap... memang murah dan sedap... tempatya adalah dekat Bandar Baru Uda... depan bangunan hijau.... dia ni bukan kat warung2... tapi kat rumah... memang sempoi....


ha pilih2! Murah2!

Ni la dia Beef Stick cacing pesan... banyk.... ada 3slices daging...

Ni lak lamb chop.... Bukan cacing punya... member cacing punya.... besar kan....

Ha ni lah dia PIAH.... punya la dia kempunan sampai sanggup belanja kami... Mekasih Piah!!

Ni lak En.Hensem.. walaupun tak hensem mana, tapi sebab kawan2 kite panggil gak la dia hensem... heheheh

OPPPPDSSSSS!!!! Settle dah..... ERRKKK...... Alhamdulillah!!!

Ha ni lak no tepun... kot2 kalo korang nak g gak... tepun la no ni kalo tak tau jalan ye....

ha ni kitchen dia... simple je! tapi bersih!

Jadi sekian saja lah en3 kali ni... Ha kamu yang meleleh air liur tu... Lap cepat... kang basah keyboard laptop tu... Ha kamu lah... hehehehhe.....

15 ulasan:

Cik Moon berkata...

mak ehhhh...licin...

KM7 berkata...

sedapnya makan....
lapar lah pulak

nadey berkata...

demsssssssssssss!!!!!!!!!!! cacing aku sgt dengki ngan ko! ....sedapnyee.....dh lame aku xmkn sesedap tu!!!!!!!!! T______T

Lovely Bella berkata...

en. cacing dimanakah terletaknye kedai ni.. sangat teruja aku melihatnya..hahah singgah sini kembali!

cacing berkata...

benda ni kat bandar baru uda... tak salah depan wisma sbbu ke SBBM... lupe dah... hehehehe... tapi kat kawasan perumahan...

syuE berkata...

wargh!!! sedapnye!!!

farah diaz berkata...

bestnye makan!!!wowwww..sedappp~

diana berkata...

ya allah..
syukur la ade kawan baik macam tu..
hehheh...

zuhanismohamed berkata...

sedap gilo..hehe

nurielahi berkata...

tiba2 terbaca 'beef stick cacing'..t'stop kt c2..rupanya2 ada sambungan lg..*cacing pesan..hehe..cam best :)

nurielahi berkata...

tiba2 terbaca 'beef steak cacing'..terstop kt c2..erk..ade sambungn agi rupanya *cacing pesan...hehe..cam best :)

Heidi Shafiq berkata...

aku teruja la bro.. :)

- zuriey - berkata...

sedapnya tgok..mesti best dapat makan free

azhar berkata...

simple jer mcm kat warung tp menu die nampak standard.....

tiefazatie berkata...

cacing!!best gle!spend la ifa lak..hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...