Rabu, 27 Oktober 2010

Yok Makan!!

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera Cacing ucapkan pada kawan2 cacing yang kat luar sana.. Walaupun kite tak pernah bertemu tapi keakraban kite umpama air yang dicincang tak akan putus... hahahaha..... dah start merapu dah cacing ni... http://www.emocutez.com

ok kali ni cacing nak ajak korang share pengalaman cacing g makan malam taid... full oooo perut ni.. hehehehttp://www.emocutez.com

Jom kengkawan kite tgk ape makanan yang cacing nak perkenalkan malam ni...
sebelum tu cacing nak gtau la kat mana cacing makan.. 

Cacing makan kat Restoran Kampung Melayu. Kalo korang nak tau, restoran ni memang mengekalkan ciri2 perkampungan... Dengan lanskap yang ringkas tetapi mendamaikan... http://www.emocutez.com

Ditambah lagi alunan muzik tanglung menemani pengunjung semasa makan... Servis dia pun tiptop... Pelayan di sangat murah ngan senyuman.... http://www.emocutez.com

Harga standard. Nak kata mahal sgt pun tak, Nak kata murah sgt pun tak.. Orang cakap, suam2 kuku la...

ok... mesti korang tak sabar kan... jom tgk....http://www.emocutez.com


Ha ni lah Restoran yang Cacing maksudkan.. Rasanya sape yang duk kat Johor mesti tau restoran ni...
Ha korang sampai2 je, korang akan disambut oleh pokcik tembam ni... Tapi yang peliknya, walau digetek pun dia tetap senyum... baik sungguh pokcik ni :)

Ni lak buku menu.. Memang nampak Class..

Ni la antara Lanskap yang caing maksudkan tu.. Sedap je mata memandang...

Ni adalah otak2 buatan chef kat sini... pelik kan.. tapi rasanya... slluurpppp!
yang ni harga dia RM 3.50

Ni Nasi Goreng Nenas.. Memang betul2 pakai buah nenas.. heheheh
Nasi goreng ni harga dia RM6.30... Air bandung RM 1.90

Ni lak Chicken Chop Grilled... Harga makanan ni RM14.50

Yang ni Chicken Chop Deep Fried.. Ayam ni harga dia RM 13.90

Nasi Goreng Seafood.. Yang ni Cacing makan tadi,... sedap ooo...
Makanan yang cacing makan tadi harga dia RM6.50


Ha yang terakhir ni takde kat Restoran Kambpung Melayu.. Cacing makan ABC ni kat KEdai Kampung Melayu... Tah mana Kawan bawak... Kami JOM kan aje.. ehhe... Penyejuk badan ni lak RM3.00

18 ulasan:

Yanie J berkata...

auw...sdpnye.
trus lapa jdnye..huhu

nadey berkata...

sedapnye!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!adoi lapaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

cacing berkata...

JOM MAKAN!

mRa berkata...

lapa. nak balek jb!

Pinky Pixie berkata...

tengok gmbar smpai menelan air liur.. wuwuwu. sedapnya! eh, nampak sedap.. hehe

BezBuddy berkata...

sedapnyeeeee....terliur sudey...hehe

Biela Sapine berkata...

uwaaa, cacing buat saya lapar.. hehe
jom jom

nkara berkata...

asyik makan je keje ko ye cing...

nina syakina berkata...

chicken chop... nak!!!

n4dh!3r4 berkata...

perghh.. meleleh air mata tgk abc tuh.. hahaha

hentakbelipat berkata...

loh..kau duduk jb jgk? jom hangout jom hehe

nuriz berkata...

jln2 cari mkn musim baru hehe, hostnya cacing ke?

evagebob vid berkata...

sedapnye nsik goreng siput!eh seafood tu!nak jugak! :P

SnowladieS berkata...

makanan mengoda!

atie aizam berkata...

sedapnye makanan tu.. kat ner ni ekk.. cantik arr view dia..

sarah honey berkata...

rasa mcm tgk rncgn jalan-jalan cari makan je! hehe
tanx yer cacing follow sarah.
dah follow cacing jugak.. =)

DALILA berkata...

dh byk blogger yg review tempat mkn ni....sume kata best.....
nak kena pergi cr n pasni..muahaha
mkn best puunya

- zuriey - berkata...

kat mana restoren ni..nampak cam sedap je

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...