Sabtu, 12 Mac 2011

BEN ASHAARI : BLOGGER LELAKI vs PEREMPUAN



Hola!!! Eh silap2... Assalamualaikum W.B.T. ape habaq semua anda-anda dan juga anda.. Moga sihat la ye... kali ni cacing nak kongsi satu segmen oleh Abg Ben ni ha... Segmen ni di panggil BEN ASHAARI : BLOGGER LELAKI vs PEREMPUAN.. Sesapa nak join leh la klik kat tajuk segmen tu eh.. Tak Rugi pun korang join, malah lagi untung korang... Ok dalam segmen ni kite di minta untuk memberi pendapat mengenai blogger berlawanan jantina kita... Lelaki komen perempuan, perempuan komen laki..... "Abih mak ni macam mana nyah??! " Hah sudah, kalo ko mak, ko p la komen sesape yang ko suka.. Tak kuasa aku.. heee...... Jom kita tengok ape pendapat cacing tentang blogger-blogger wanita ni ye....



  1. Dalam memberi pendapat dalam entri , apakah blogger perempuan benar benar ikhlas ?
    ouh... kalo perempuan tu kekadang cacing baca ada yang ikhlas bebenor.. siap ada yang hampir jadi hijau.. marah betul.. ada gak yang just suka-suka post entry.. tapi cacing layan je semua =)
  2. Apakah anda suka melihat blog blog perempuan yang penuh dengan gambar ?
    emmm.... suka atau tak eh?? mesti lah suka.. leh tengok ciptaan Allah yang cantik-cantik ni.. (saya bukan pervert ok)
  3. Pada pendapat anda , kenapa perempuan berblog ? Secara umum ..
    Kenapa eh?? patut tanya orang perempuan lah.. tapi bagi cacing, mereka-mereka ni punya banyak story-story dan gosip-gosip yang nak disampaikan.. dan dah jadi kebiasaan mereka tuk menulis blog ni yang agak sama dengan diari... kalo kat cacing tah ape yang cacing merapu.
  4. Blogger perempuan mempertaruhkan wajahnya untuk mendapatkan ramai follower.. 
    Benarkah ?
    ha yang bab ini cacingada sedikit setuju lah... cacing ni suka menganalisa semua blog yang cacing pegi la kan.. dan hasilnya kebanyakan blogger yang tomei-tomei tu punya follower yang ramai. tapi kita takleh la salahkan blogger tu yang punya muka tomei.. tengok cacing, tomei pe... follower seciput je... hahahhahahahahhah
  5. Blog perempuan yang anda rasa patut POPULAR !
    Blog perempuan... tapi bukan semua popular ke?? nak cakap kang, blog tu memang dah popular... yang tak popular tu mesti blog yang baru nak up... so semua dah popular...
  6. Jika anda blogger perempuan , apakah yang akan anda elakkan dari bercerita dalam blog ..
    kalo cacing perempuan eh.... " wah bab ni i like ko nyah".. ish ada lak menyampuk apok sorang ni... go3! main jejauh... ok sambung balik... kalo cacing, cacing akan elakkan story-story yang melibatkan pakwe-pakwe atau balak-membalak ni.. cerita cinta, kita simpan jela sendiri-sendiri.. takyah dok kongsi ngan orang.. malu tau.. heeee

    Ok.. itu saja pendapat cacing... Hope semua blogger kat luar sana tak la kecil hati ataupun memendam rasa kat cacing tau.. Ini hanya pendapat... dan apok yang menyampuk time cacing ngah bercerita tu adalah watak sampingan yang tiada kena-mengena dengan orang yang di dunia nyata ini... Terima Kasih.

21 ulasan:

ghost writer berkata...

selamat mengikuti segmen.

Afiq Din berkata...

wau... cacing2...

saya YANA berkata...

haha... cacing comei ye..

cOnfuSeME berkata...

WOW..haha..pape pon soalan last best..sokong2...:P

solo molo berkata...

tue dia ehhh...
macam-macam jawapan yg kuar...


salam ziarah dari segmen panas En Ben...

sicomot-comel berkata...

cacing tomei???

eee..geli dgr..hahaha


anyway,,byk SCC dgr yg pmpn ptut elak citer sal pakwe ^^

Qaseh dalia adelia berkata...

tomei lah sgt cacing ni ..tu lah lame tak jenguk cacing hik2... sebenarnye link dah hilang kikikiki

anne jasmine berkata...

:) agaknye klau lelaki mmg sme2 satu jiwe la.. jwpn lbey krang same je...

>> yg comei byk follower... :p nmpk sgt i ni x comel
>> pompuan ikhlas...
>> jgn citer ttg pakwe... :) jeles ea... ekekekeke

anne jasmine berkata...

hehe... grau2 je ea...

Bib Abdul Hamid berkata...

cacing, dah dtg melawat cacing .. terima kasih jenguk kita...

Warna Warni Kehidupan berkata...

cool...:))

mr vampire berkata...

cacing!! haha..like ur belog la cacing..coolio..telor dah kenal..bulat dah kenal..sekarang cacing pulak..kui3x..

{ finieViolet} berkata...

singgah sini dr blog B.A..

salam kenal..

dari segmen blogger lelaki vs blogger perempuan

miss osixnine@ faizatul nazira berkata...

terjah cni dr blog en. ben

Chekgu Azrine berkata...

salam singgah dari blog BA

dok usha2 pendapat2 blogger lelaki..mostly menarik

keep on blogging...

NiSha berkata...

salam santau dari Blog Abg Ben..

cool entri...tp rasanya lelaki pun banyak story mory .. and hot hot gosip kot..

http://heandsheloves.blogspot.com

>NiSha<

bun berkata...

suke bace pendapat,pandangan dan nasihat

salah perbaiki,betol tingkatkan

datang dari BA

bun berkata...

suke bace pendapat,pandangan dan nasihat

salah perbaiki,betol tingkatkan

datang dari BA

mas.saari berkata...

singgah dari segmen BA
salam perkenalan

masing2 ada hak utk beri pendapat
jom baca pendapat saya jugak!

||aLeaSaRa|| berkata...

yuhuu slm perkenalan..kite takut ngan cacing so bawa ayam boleh hehe...kite suka baca yg no.6 tu..tak maulah asyik berkongsi semalam dating kat mana..hari ni gaduh sebab apa..esok dapat hadiah apa....nanti rakan2 pun bosan nak baca..betul tak?

cik zoela (: berkata...

ramai jea followers cacing ni HAHA

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...